donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 6 met 5,5-inch scherm komt pas volgend jaar
iPhone 6 release

iPhone 6 met 5,5-inch scherm komt pas volgend jaar

De iPhone 6 met het 5,5-inch scherm zal pas volgend jaar verkocht gaan worden, dit komt door problemen met de batterij volgens het Taiwenese Industrial and Commercial Times. Apple zou problemen ondervinden om een geschikte accu te vinden voor de dunne iPhone 6. De accu zou 2 millimeter of dunner moeten zijn voor de iPhone 6 met het grotere scherm.

De iPhone 6 met het 4,7-inch scherm zal wel gewoon in de herfst op de markt komen, dit was eerder ook de bedoeling van de iPhone 6 met het 5,5-inch scherm. Allebei de iPhone 6 toestellen zullen een dunnere behuizing hebben en een groter scherm en zijn uitgerust met de nieuwe A8-chip. Waarschijnlijk zal ook de vingerafdrukscanner niet ontbreken en zal de iPhone 6 zijn voorzien van een betere camera met optische beeldstabilisatie.

De prijs van de iPhone 6 zal volgens marktanalist Peter Misek 100 dollar duurder zijn dan de iPhone 5s tijdens de introductie. De release datum van de iPhone 6 is in de herfst van 2014.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *