Home / Apple nieuws / Ziggo test app om telefoontjes door te sturen van vast nummer naar smartphone
Ziggo onbeperkt bellen

Ziggo test app om telefoontjes door te sturen van vast nummer naar smartphone

Ziggo is op het moment een app aan het testen voor iOS en Android waarmee het mogelijk is telefoontjes van je vaste nummer door te sturen naar je smartphone. Je bent zo altijd en overal bereikbaar met je vaste lijn. Aan de test doen 3000 klanten van Ziggo mee.

De app genaamd Bapp maakt het mogelijk om via WiFi of via de mobiele verbinding van je smartphone of tablet te bellen, je kunt met de app ieder nummer bellen ook de nummers uit het adresboek.

Als je een niet-onbeperkt telefonie-abonnement van Ziggo hebt, dan betaal je voor het bellen via de app zowel een vast tarief per minuut aan Ziggo en er gaat data bij bellen via 3g en 4g van je databundel af. Ziggo laat weten dat het desondanks vanuit andere Europese landen het bellen via Ziggo goedkoper is dan het gebruiken van reguliere belminuten.

Als je een onbeperkt bellen abonnement via Ziggo hebt afgesloten dan kost het bellen uiteraard niets, de data gaat wel van je databundel af.

De dienst is vooral bedoeld om bereikbaar te zijn via de vaste lijn. De komende 2 maanden gaat Ziggo testen met de app en daarna zal Ziggo kijken hoe de dienst verder uit te rollen.

De app vereist overigens geen simkaart, het bellen gaat via voip je kunt dus via elke wifi-verbinding gebruik maken van deze app.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *