donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden
nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple TV heeft al een eigen categorie in de App Store gekregen aldus 9to5Mac.

nieuwe Apple TV

Eerder stond de Apple TV nog onder accessoires, hieruit kan geconcludeerd worden dat Apple de Apple TV nu van ‘hobby-project’ naar een ‘serieus apparaat’ gaat upgraden. Waarschijnlijk dat er een router in de set-top-box wordt ingebouwd dit zou het mogelijk maken om in hoge kwaliteit te streamen. Apple zou ook geïnteresseerd zijn om de Apple TV als tv-ontvanger te laten fungeren.
Ook zou Apple gekeken hebben of het mogelijk is om de Apple TV te combineren met een AirPort Express. Dus een geïntegreerde draadloze modem-routercombinatie onafhankelijk van het bestaande netwerk. Je kunt dan met de Apple TV een eigen netwerk opzetten, zoals ook door bijvoorbeeld Sonos-apparaten al wordt gedaan.

Al langer gaan de geruchten dat Apple een eigen Televisie wil gaan produceren maar Apple heeft ook een Apple TV getest die een tv-tuner ingebouwd heeft. Hiermee zou de Apple TV kunnen samenwerken met bestaande apparatuur van de kabelproviders je kunt dan bijvoorbeeld met een Apple-interface televisie kijken. Er moet nog wel gekeken worden hoe dit internationaal uitgerold kan worden.

De nieuwe Apple TV zou gaan werken op een nieuw iOS en met apps en games gaan werken, de nieuwe Apple TV zal zich meer focussen op gaming en de met de iPad, iPhone en iPod touches en mogelijk ook met MFi-controllers te bedienen zijn. Wellicht krijgt de Apple TV een eigen App Store, maar dit is nog niet zeker.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iPod classic is razend populair op online veilingsites

De iPod classic lijkt ineens weer helemaal in. De iPod blijkt voornamelijk op eBay razend …

Een reacti

  1. Geweldig apparaat, samen met de nieuwe Air helemaal te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *