Home / Apple nieuws / Apple Store Haarlem opent op 7 december om 9:00 uur
apple_store_haarlem

Apple Store Haarlem opent op 7 december om 9:00 uur

Wij schreven er al eerder over, in Haarlem opent Apple een nieuwe Store, we weten nu ook wanneer deze Store zijn deuren opent voor het grote publiek dit is namelijk al op zaterdag 7 december om 9:00 uur, Apple heeft dit vandaag officieel bekend gemaakt.

De Apple Store in Haarlem is de tweede Store in Nederland en Apple zal ook dit keer weer groots uitpakken, Apple spreekt van een “Grote Opening”, toen in 2012 de Amsterdamse Apple Store werd geopend kregen de eerste 4.500 bezoekers een Apple t-shirt mee naar huis.

Met de aankondiging komt er een einde aan de lange geruchtenstroom over de nieuwe Apple Store, er werd al geschreven dat deze voor de kerst zou gaan openen dat is dus inderdaad het geval. Apple is inmiddels ook al hard bezig een derde Apple Store te bouwen deze komt in den Haag, wanneer deze zijn deuren opent daar is nog niets over bekend gemaakt.

Het adres van de Apple Store Haarlem is:

Grote Houtstraat 99
2011 SH Haarlem

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *