donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iPhone 5C komt er ook in het zwart
iPhone 5C

iPhone 5C komt er ook in het zwart

Nadat we de iPhone 5C in allerlei vrolijke kleuren voorbij hebben zien komen, is er nu ook een foto opgedoken waarop een iPhone 5C te zien is in de gebruikelijke kleur zwart. Op de foto hieronder is te zien dat de eerdere geruchten blijken te kloppen, de iPhone 5C is namelijk iets dikker dan de iPhone 5 en dat is dus ook op de foto te zien.

De iPhone 5C hebben we al gezien in het roze, blauw, groen en geel en nu dus ook in het zwart. De iPhone 5C zal een plastic behuizing krijgen net zoals de iPhone 3G/3GS en een 4-inch retinascherm. Qua prijs zal deze budget-iPhone tussen de €300,- en €400,- gaan kosten, daarmee komt deze iPhone tussen de iPhone 4S en de iPhone 5S in te staan, de iPhone 5 zou uit het assortiment van Apple gaan verdwijnen.

iPhone 5C zwart

In Taiwan hebben ze al een krastest op de iPhone 5C losgelaten, er werd op de achterkant gekrast met een sleutel en deden de iPhone 5C achterkant in een plastic zak met sleutels en muntgeld en gingen daar flink mee tekeer. De iPhone 5C bleek de krastest goed te doorstaan.

Ook werd de iPhone 5C opgemeten, 8,98 mm x 124,55 mm x 59,13 mm zijn de afmetingen van deze nieuwe iPhone, in het filmpje hieronder is de krastest te zien.


Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *