zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Video van iPhone 5C opgedoken
iPhone 5c

Video van iPhone 5C opgedoken

Morgen worden de twee nieuwe paradepaardjes op telefoongebied door Apple onthuld, namelijk de iPhone 5C en de iPhone 5S de laaste dagen duiken er dus ook steeds meer foto’s en video’s op waarin beide smartphones te zien zijn. Vandaag kwamen wij een video tegen van een lichtblauwe iPhone 5C. In deze video is ook goed te zien dat de iPhone 5C op het nieuwe iOS 7 draait.

Het iPhone-event zal morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd van start gaan, wij verwachten niet dat er buiten de iPhones ook andere producten gepresenteerd gaan worden. Later dit jaar zullen er nog wel een iPad 5 en een iPad mini gepresenteerd gaan worden. De prijs van de iPhone 5C zal tussen de 300 en 400 dollar uitkomen, hiermee hoopt Apple ook in het midden-segment meer marktaandeel te kunnen behalen.

In China waar Apple nog niet zo een groot marktaandeel heeft zal er een apart iPhone-event georganiseerd worden op woensdag 11 september.


Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *