Home / Apple nieuws / Apple Store offline wegens iPhone-evenement
Apple evenement

Apple Store offline wegens iPhone-evenement

Zoals inmiddels wel bekend is organiseert Apple vanavond een iPhone-evenement waar twee nieuwe iPhone’s aangekondigd zullen worden te weten de iPhone 5S en de iPhone 5C, dit is dan ook de reden dat de online Apple Store tijdelijk offline is.

Op dit moment zal er dan ook achter de schermen gewerkt worden om de Apple Store voor te bereiden zodat je vanavond al kunt zien wanneer je de iPhone 5C en de iPhone 5S kunt bestellen en wat de specificaties en de prijzen zullen zijn van beide nieuwe modellen. In Nederland zal je de iPhones waarschijnlijk op 27 september kunnen kopen en in de Verenigde Staten kan dit al vanaf 20 september.

Het is inmiddels een traditie dat de Apple Store voor een Apple-event offline gaat. Het evenement zal vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd gehouden worden in Cupertino. Vorig jaar met de aankondiging van de iPhone 5 ging de Apple Store al om 14:00 uur offline.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *