Home / iPhone / iPhone 5S en iPhone 5C kopen kan vanaf 20 september
iPhone 5S

iPhone 5S en iPhone 5C kopen kan vanaf 20 september

Vanaf 20 september is de iPhone 5S en de iPhone 5C verkrijgbaar in Japan, volgens de Japanse krant Nikkei. Op 10 september zullen deze nieuwe iPhones aangekondigd worden in een speciaal iPhone-evenement. Zoals het er nu naar uit ziet zal je de iPhone 5S en de iPhone 5C vanaf 27 september in Nederland en in België kunnen kopen. De iPhone 5 was namelijk ook één week nadat deze in Japan de markt op ging in Nederland te koop.

Als de verkoop bij de iPhone 5S en de iPhone 5C net zo verloopt als destijds bij de iPhone 5 dan zullen beide iPhones ook op 20 september in de volgende landen verkocht gaan worden, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Australië, Hong Kong en Singapore.

Er bestaat een kleine kans dat Nederland ook in de eerste verkoop-golf wordt meegenomen dit werd namelijk ook gedaan met de verkoop van de iPad 4 en iPad mini.

De iPhone 5S wordt qua design gelijk aan de iPhone 5, maar zal een heel stuk sneller worden een betere camera krijgen en beveiligd zijn doormiddel van een vingerscanner. Met het uitbrengen van de iPhone 5C zet Apple een smartphone op de markt in het midden-segment met een prijs tussen de €300,- en €400,- hiermee is de iPhone 5C duurder dan de iPhone 4S maar goedkoper dan de iPhone 5S.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *