zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / iPhone 5S krijgt nieuwe grafische chip
iPhone

iPhone 5S krijgt nieuwe grafische chip

De iPhone 5S welke deze zomer uit zal gaan komen, zal een nieuwe grafische chip krijgen, deze zal zorgen voor supersnelle grafische prestaties een een betere accuduur van de iPhone 5S. Het zou gaan om de PowerVR G6100 GPU, de iPhone 5 gebruikt ook een PowerVR maar dan een ouder model, de nieuwe G6100 chip zou het neusje van de zalm zijn.

De nieuwe GPU biedt ondersteuning voor een resolutie van 8K. Verder is de chip compatibel met de vorige G5-serie, dit is vooral voor de ontwikkelaars van iOS-games goed nieuws. Met de PowerVR G6100 GPU geeft Apple de concurrent, Samsung het nakijken de nieuwe Galaxy S4 heeft namelijk nog een verouderde PowerVR G5-serie chip aan boord.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *