Home / Apple nieuws / Oude Flash Player geblokkeerd door Apple
Flash Player

Oude Flash Player geblokkeerd door Apple

Apple blokkeert de laatste tijd steeds vaker software van andere ontwikkelaars om zo de gebruikers te beschermen. Eerder deed Apple dit met Java en nu is het de beurt aan Flash van Adobe. Nadat er enkele lekken waren geconstateerd, heeft Adobe nood-patches uitgebracht, Apple heeft hierop meteen alle versies van Flash op de meest recente na, geblokkeerd.

Alle versies ouder dan 11.6.602.171 zijn op een zwarte lijst gezet door Apple, gebruikers die Flash niet hebben geupdate krijgen nu “Geblokkeerde plugin” te zien als ze Flash op hun Mac willen gebruiken. Drie noodpatches in één maand tijd is voor Adobe een record, het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat door een lek in een plugin de browser te misbruiken is.


iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *