Home / Apple nieuws / iPhone 5S en iPad 5 mogelijk op 29 juni in Apple evenement onthuld
iPhone 5

iPhone 5S en iPad 5 mogelijk op 29 juni in Apple evenement onthuld

Volgens twee onafhankelijke bronnen zal Apple op 29 juni 2013 de iPhone 5S en de iPad 5 gaan aankondigen. Het Apple evenement heeft de naam ‘Original Passion, New Ideas’ gekregen, al is de maand juni al vaker voorbij gekomen als de maand waarin er een nieuwe iPhone zou worden aangekondigd, lijkt de datum 29 juni toch wat onwaarschijnlijk aangezien de 29ste op een zaterdag valt en dit is normaal gesproken niet een dag waarop Apple zijn nieuwe producten aankondigt.

Van 10 tot 15 juni 2013 zal Apple het WWDC organiseren, dit is een ontwikkelaarsconferentie, in het verleden werden er tijdens deze conferentie nieuwe Apple producten aangekondigd, als het bericht van de 29ste juni dus zou kloppen dan is dit twee weken na de WWDC. Het zou overigens de eerste keer zijn dat er een nieuwe iPhone en iPad tegelijkertijd gepresenteerd zouden worden.

De iPad 5 zal qua uiterlijk meer gaan lijken op de iPad mini en zal een dunnere rand om het display krijgen, verder zal de iPad 5 weer iets dunner zijn dan zijn voorganger. De iPhone 5S zal worden uitgerust met een betere camera, een snellere processor en NFC, de exacte specificaties van beide apparaten zijn op het moment nog niet bekend, maar langzaam bij beetje komen er dagelijks nieuwe feiten voorbij.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *