Home / Apple TV / Apple TV jailbreak geblokkeerd na update
Apple TV

Apple TV jailbreak geblokkeerd na update

Apple heeft vanavond na de update van het iOS voor de iPhone, iPad en iPod touch ook een update uitgebracht voor de Apple TV, de update voegt niet veel toe behalve dan dat na de software-update de untethered jailbreak van Firecore wordt geblokkeerd.

Als je dus gebruik maakt van een Apple TV die is gejailbreakt raden wij je aan de update niet uit te voeren, behalve als je in het bezit bent van de Apple TV 3 omdat deze niet gejailbreakt kan worden en dit zal ook op korte termijn niet mogelijk zijn.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *