zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / MessageMe is enorm populair
MessageMe

MessageMe is enorm populair

De chatdienst MessageMe, de tegenhanger van WhatsApp is een ware inhaalslag aan het maken als het gaat om het aantal gebruikers. Iedere dag zijn er weer tienduizenden mensen die de App downloaden, inmiddels telt MessageMe al 1 miljoen gebruikers, dit is nog niets vergeleken WhatsApp maar die zijn ook al wat langer bezig, MessageMe is pas één maand te downloaden. Per seconde worden er nu 500 berichten verstuurd met MessageMe.

MessageMe is een uitgebreidere chat-app dan WhatsApp maar er is natuurlijk wel één nadeel doordat de dienst pas 1 maand live is zullen nog weinig mensen uit jouw contactenlijst gebruik maken van MessageMe, maar ondanks dat loont het zeker de moeite om deze nieuwe chatdienst te installeren.

Je kunt MessageMe gratis downloaden en het heeft een aantal interessante features welke WhatsApp niet heeft.

Download: MessageMe – MessageMe, Inc.

MessageMeMessageMe

Check Also

facebook-likes-kopen

Facebook likes kopen

Wil je meer echte Facebook likes? Ja natuurlijk wil je het snelst zoveel mogelijk Nederlandse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *