Home / Apps / SNS mobiel bankieren versie 3.0

SNS mobiel bankieren versie 3.0

SMobiel-Bankieren-iPhone-iPadDe SNS heeft zijn iPhone-app op een aantal punten flink verbeterd. Het is in versie 3.0 nu mogelijk om in te loggen en betalingen uit te voeren met een mobiele pincode. Je kunt nu dus geld overmaken zonder tussenkomst van een e.dentifier. Voorheen moest je met de SNS iPhone-app telkens een inlognaam en wachtwoord invoeren om je saldo te kunnen checken, nu kan dit dus met een 5-cijferige pincode, dit is echt een grote verbetering.

En er zijn meer vernieuwingen in de SNS iPhone app, je kunt nu ook betalingen inplannen om deze op een later tijdstip uit te laten voeren en ook dit kan je instellen zonder e.dentifier. Verder kan je het rekeningoverzicht naar jouw wens aanpassen, dus een spaarrekening die je niet iedere keer zichtbaar wilt hebben kan je in versie 3.0 verbergen.

Een andere makkelijke optie is dat je nu van een acceptgiro het betalingskenmerk kunt inscannen en uitlezen dit is vooral makkelijk voor slechtzienden of als je gewoon niet al die cijfertjes in wilt voeren.

Download: SNS Mobiel Bankieren – SNS REAAL (gratis, universeel, iOS 4.3+)

sns-iphone sns-iphone

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *