zaterdag , 23 september 2023
Home / Apps / Openingstijden iPhone-app voor openingstijden en koopzondagen

Openingstijden iPhone-app voor openingstijden en koopzondagen

Openingstijden.nl-iPhone-appHeb je zin om eens even lekker te winkelen op zondag ? Hoe makkelijk is het dan als je even op je iPhone kunt checken welke winkels er op die dag open zijn ? Of je wilt weten hoe lang jouw supermarkt nog open is om nog net even een boodschapje te halen. Je staat met deze openingstijden iPhone-app nooit meer voor een dichte deur.

De website had al een app maar deze is flink geupdate, het is nu ook mogelijk om jouw favoriete winkels te markeren om zo in één oogopslag te zien of deze winkels open zijn, de openingstijden-app is nu ook geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

Door middel van je ingevoerde postcode of de GPS-functie zie je zo welke winkels er geopend zijn in de buurt waar je je op het moment bevind. Buiten de koopzondagen kan je ook bekijken op welke feestdagen en koopavonden jouw favoriete winkel misschien geopend is. Ook is het mogelijk om de aanbiedingen van de geselecteerde winkel in te zien, je wordt dan wel doorverwezen naar de website van Openingstijden.nl in Safari.

Download: Openingstijden.nl – Openingstijden & Koopzondagen (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

openingstijden iPhone appopeningstijden iPhone app

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *