Home / Apps / Mijn cijfer app: Cijfers bijhouden met je iPhone

Mijn cijfer app: Cijfers bijhouden met je iPhone

Mijn-Cijfers-iPhoneWij kwamen nu wel een heel erg makkelijke app tegen voor als je op een overzichtelijke manier je cijfers wilt gaan bijhouden op je iPhone. Zodra je een nieuw cijfer krijgt voer je deze in, de app berekend meteen hoe zwaar het cijfer meetelt voor het totaal. Ook zie je meteen nadat het nieuwe cijfer is ingevoerd wat jouw nieuwe gemiddelde is voor het des betreffende vak.

De vakken staan overzichtelijk onder elkaar en de app werkt erg prettig en is simpel te bedienen. In het hoofdmenu zijn alle cijfers in het blauw weer gegeven maar zodra je naar een sub-pagina gaat zie je de so’s, proefwerken, tentamens en opdrachten die voldoende zijn gemaakt in het groen en de onvoldoendes staan in het rood aangegeven.

Het bedrijf achter de app is de Nederlandse ontwikkelaar Vision Internet Solutions. Er is op het moment al een update ingediend bij Apple die er voor zorgt dat de kleine bugs uit de app verwijderd zullen zijn.

Download: Mijn Cijfers (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Mijn-Cijfers-appMijn-Cijfers-app

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *