donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple zoekt medewerker voor ontwikkelen Apple-TV
Apple-TV

Apple zoekt medewerker voor ontwikkelen Apple-TV

Apple wil zijn Apple-TV team uitbreiden met een software engineer, deze engineer zal een team met engineers aan moeten sturen. In dit team worden nieuwe functies ontwikkeld voor de volgende generatie van de Apple TV. Ervaring met het aansturen van een technisch team is een vereiste. Apple roept belangstellenden op met de zin “… help us bring the Apple experience to the Living Room”. Tim Cook liet kortgeleden al doorschemeren dat Apple zeker interesse heeft om iets met TV te gaan doen.

Er gingen al geruchten dat Apple in het voorjaar een evenement zou organiseren waar de Apple TV aangekondigd zou worden, maar deze geruchten bleken niet op waarheid te berusten. De Apple iTV bevind zich op het ogenblik nog in een experimentele fase, dus eerder dan in het najaar hoeven we niet te rekenen op de lancering van de Apple iTV. Waar voorheen de Apple TV nog een “hobby” was voor Apple wordt er nu gesproken van een “high priority project”.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPod classic is razend populair op online veilingsites

De iPod classic lijkt ineens weer helemaal in. De iPod blijkt voornamelijk op eBay razend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *