zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple TV / Nieuwe Apple TV komt eraan
Apple TV

Nieuwe Apple TV komt eraan

Apple zou hebben bevestigd dat er een nieuwe Apple TV uit zal gaan komen, het zou hier gaan om een upgrade van de Apple TV 3 liet een woordvoerder weten tegen over The Next Web. Het gaat niet om een geheel nieuw model zoals eerder wel geschreven werd, enkele onderdelen waarmee de nieuwe Apple TV wordt uitgerust zijn de Apple’s A5X processor en is er een Broadcom BCM4334 wireless chip ingebouwd.

Wanneer je de nieuwe Apple TV kopen kunt is nog niet bekend, ook de prijs van de nieuwe Apple TV weten wij op dit moment nog niet maar die zal niet veel schelen met de prijs die je nu betaald voor de Apple TV.

Eerder deze week kwam er een software update uit voor de Apple TV, één van de nieuwe functies is dat je nu een bluetooth toetsenbord kunt toevoegen, het maakt het invoeren van tekst zo wel een heel stuk makkelijker.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *