donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / Apple komt met iPhone mini
iPhone mini

Apple komt met iPhone mini

Na de succesvolle iPad mini komt Apple over enkele jaren ook met de iPhone mini, een kleinere variant van de iPhone zoals wij die nu kennen. Apple wil net zoals het nu doet in de tablet markt ook het goedkopere segment van de smartphonemarkt bedienen en daar zou de iPhone mini een prima apparaat voor zijn.

Met dit nieuws komt Neil Mawston tegenover CNET. Terwijl het marktaandeel Samsung met twee procent stijgt in 2013 ten opzichte van het vorig jaar en daarmee komt op 33 procent, stijgt het marktaandeel van Apple minder snel, deze zal dit jaar één procent groeien en uitkomen op 21 procent.

Mawston zegt dat de reden dat Samsung sneller groeit is dat de Koreaanse fabrikant voor meerdere segmenten smartphones uitbrengt en Apple tot nu toe alleen in het hogere segment actief is. Apple hoopt met de iPhone mini nu ook de onderkant van de smartphonemarkt te bereiken. De iPhone mini zou bv ideaal zijn voor prepaid gebruikers door dat de prijs een stuk lager zou liggen dan van de iPhone 5.

De iPhone mini zou tussen nu en drie jaar in de winkels moeten liggen. Met de nieuwste iPhone, de iPhone 5 gaat het wat de verkopen betreft nog steeds ontzettend goed, Apple heeft hierover dan ook niets te klagen.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *