donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / China wordt de grootste afzetmarkt voor Apple
Apple China

China wordt de grootste afzetmarkt voor Apple

China is nu nog de één na grootste afzetmarkt voor Apple na de Verenigde Staten, maar volgens Tim Cook gaat dit veranderen en zal China de belangrijkste markt worden voor Apple. Dit verklaarde Tim Cook in een interview met de Chinese staatskrant Xinhua.

Cook was deze week voor de tweede keer in 10 maanden in China, hij wist echter nog niet te melden wanneer China de belangrijkste afzetmarkt voor Apple zou worden. Volgens geruchten zou Cook met de grootste telecom provider van China (China Mobile) hebben gesproken, deze heeft namelijk 700 miljoen klanten maar biedt tot op heden nog geen iPhone aan! Als Apple met China Mobile zou gaan samenwerken zou dit een enorme toename van het aantal klanten kunnen betekenen.

Verder zou Tim Cook ook hebben gesproken met China Unicom, waar de iPhone overigens wel verkrijgbaar is. Wat er met China Unicom besproken zou zijn, is dan ook niet bekend.

Cook reageerde ook nog op de werkomstandigheden bij Foxconn. Bij Foxconn wordt de iPhone geproduceerd, Apple heeft veel kritiek gekregen over de werkomstandigheden binnen de fabrieken van Foxconn, Cook zei hierover dat Apple om alle werknemers geeft ongeacht welke functie de werknemers bekleden. Apple stelt volgens Cook hoge standaarden en strenge eisen aan toeleveranciers over werkomstandigheden en de lonen.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *