Home / Apple TV / Apple TV: 2 miljoen stuks verkocht, 60% groei
Apple TV

Apple TV: 2 miljoen stuks verkocht, 60% groei

Apple heeft in het laatste kwartaal waarvan gisteravond de cijfers bekend zijn gemaakt een recordaantal Apple TV’s verkocht. Er werden maar liefst 2 miljoen Apple TV’s verkocht in dat kwartaal. Vorig jaar werden er in hetzelfde kwartaal nog 1,4 miljoen stuks verkocht, daarmee behoort de Apple TV tot één van de populairste apparaten voor audio- en videostreaming aller tijden.

De Apple TV bestaat inmiddels 5 jaar en er zijn er tot nu toe 10 miljoen van verkocht. Apple noemt de Apple TV nog steeds een hobby. Tim Cook benadrukte ook gisteren nog eens dat Apple enorm veel interesse heeft in televisie, vorig jaar deed Cook deze uitspraak ook en werd dit opgevat alsof Apple snel met een Apple televisie zou komen, zo ver is het ook nu nog niet we moeten het voorlopig nog doen met de Apple TV. In de vijf jaar dat het apparaat wordt verkocht is er nog weinig aan veranderd.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *