Home / Apple nieuws / Recordaantal iPhone’s verkocht
iPhone 5

Recordaantal iPhone’s verkocht

Apple heeft gisteravond de kwartaal cijfers van het eerste fiscale kwartaal van 2013 bekendgemaakt. In dat kwartaal zijn 47,8 miljoen iPhones verkocht. Dat zijn er een heel stuk meer dan de 37 miljoen iPhones die Apple vorig jaar in het hetzelfde kwartaal wist te verkopen, Apple heeft in dat kwartaal met de iPhone verkopen een record geboekt. Ook over de verkoop van de iPad is niets te klagen bij Apple.

Van de iPad werden er meer verkocht dan een jaar eerder, 22,9 miljoen tegenover 15,4 miljoen iPad’s vorig jaar. Bij dit aantal zijn ook de iPad mini’s meegerekend, de iPad mini werd pas aan het eind van 2012 gelanceerd.

De verkoop van de Mac’s is wel gedaald ten opzichte van vorig jaar, dit jaar werden er namelijk 4,1 miljoen Macs verkocht, tegen over 5,2 miljoen exemplaren in hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar.

Apple boekt het eerste kwartaal van het boekjaar 2013 af met een recordomzet van 54,5 miljard dollar, dat is ongeveer 40,9 miljard euro. De nettowinst is wel gelijk gelijk gebleven met het vorige boekjaar. De nettowinst in het eerste kwartaal komt uit op 13,1 miljard dollar, ongeveer 9,8 miljard euro.

De omzet van Apple is met 8,3 miljard dollar flink gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig boekjaar, dit is voor Apple een recordomzet.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *