zaterdag , 23 september 2023
Home / Mac / Apple geeft OS X 10.8.3 vrij
mountain-lion

Apple geeft OS X 10.8.3 vrij

Apple heeft vandaag de nieuwe build OS X 10.8.3 van Mountain Lion vrijgegeven aan de ontwikkelaars, deze zijn nu uitgenodigd om deze update te testen. Zoals het er nu naar uitziet zal Apple niet al te lang wachten om deze update uit te rollen.

De testfase van OS X 10.8.3 is bedoeld om ontwikkelaars de kans te geven hun apps alvast te testen met het nieuwe besturingssysteem en eventuele bugs te verhelpen. Zo zijn de apps straks bug-vrij als het grote publiek de update gaat installeren.

Het is nog niet bekend welke updates en nieuwe features Apple in OS X 10.8.3 heeft toegevoegd. Ook is nog niet bekend wanneer OS X 10.8.3 voor iedereen te downloaden is maar meestal is dat vrij snel nadat er een beta is vrijgegeven.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

MacBook Pro

Beste internet voor op je Macbook

Het is handig om overal in Nederland gebruik te kunnen maken van je Macbook. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *