zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / Vodafone kondigt Vodafone Cloud aan

Vodafone kondigt Vodafone Cloud aan

Vodafone zal binnenkort komen met zijn eigen Vodafone-Cloud, deze cloud is alleen beschikbaar voor klanten van Vodafone. Je krijgt 5GB gratis tot je beschikking je kunt ook meer opslagruimte afnemen de kosten hiervoor liggen tussen 1,50 tot 5 euro. Nu is de opslagruimte alleen nog voor particuliere klanten maar vanaf volgend jaar komt deze dienst er ook voor zakelijke klanten.

De dienst die de naam Vodafone Cloud krijgt is nog niet officieel aangekondigd. Vodafone-Cloud werd ontdekt door allaboutphones.nl. Vodafone Nederland heeft het bericht wel bevestigd.

De 5GB is voor zowel abonnees als prepaidklanten en geheel gratis. Als je wilt upgraden naar een opslagcapaciteit van 15GB dan moet er 1,50 euro per maand betaald worden; 25GB kost 2,50 euro per maand en voor 50GB wordt 5 euro per maand gerekend. Je kunt per maand up- en downgraden.

De Vodafone-Cloud is nu te benaderen via een webinterface, een client voor Windows en een Android-app. Het werkt hetzelfde als Dropbox. Een iPhone App en een synchronisatieclient voor OS X zullen vanaf januari beschikbaar moeten zijn.


iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *