Home / iPhone / Foto’s van de iPhone 5S opgedoken
iPhone 5S

Foto’s van de iPhone 5S opgedoken

De iPhone 5 ligt nog maar net in de winkels of de geruchten over het uitkomen van een iPhone 5S duiken al weer op. Zo kwamen wij vandaag al twee foto’s tegen van de mogelijke iPhone 5S. De Foto’s van de iPhone 5S zijn geplaatst door onderdelen site ETrade Supply.

Aan de buitenkant ziet de iPhone 5S er nagenoeg hetzelfde uit als de iPhone 5 alleen binnen in is er wel wat gewijzigd zo zouden de schroeven van de printplaat op een andere plaats gemonteerd zijn. Als deze foto’s juist blijken te zijn dan zet Apple de trend door de iPhone 3S en de iPhone 4S leken namelijk ook op hun voorgangers.

Het blijven op het moment natuurlijk nog geruchten, het zou volgens MacRumors gaan om foto’s van het prototype van de iPhone 5, hoe dan ook we wilden je deze foto’s niet onthouden. Zodra er meer bekend wordt over de iPhone 5S zullen we je dat natuurlijk weer laten weten.

iPhone 5S

iPhone 5S

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *