Home / iPhone / Passbook komt op gang in Nederland

Passbook komt op gang in Nederland

Iedere iPhone met iOS 6 en hoger heeft standaard de Passbook App. Het is je mobiele portomonee om simpel je bioscoopkaarten, instapkaarten, kortingskaarten en klantenkaarten te bewaren op je iPhone. Dankzij het scherpe retina-scherm van de iPhone kunnen scanners de barcodes, QR-codes makkelijk lezen en herkennen. Het gebruik van Passbook begint nu langzaam op gang te komen in Nederland.

Op de website Mypassbook.nl staan alle passbook coupons overzichtelijk online. Je vind hier kortingen voor de ANWB, Greetz, Centralpoint, Sunday’s iSpray, Kijkshop, Hunkemöller, Scheer en Foppen, Marlies Dekkers, maar ook lokale winkels zijn er te vinden. Bestaande Passbook kortingscoupons kun je hier ook vinden.

Ondanks dat iOS6 al weer een paar maanden op je iPhone staat weten nog weinig gebruikers hoe ze met Passbook om moeten gaan, hopelijk komt daar nu verandering in het biedt namelijk heel veel voordelen en kortingen.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *