zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / Tweede Apple Store in Den Haag ?

Tweede Apple Store in Den Haag ?

Apple zou een tweede Apple Store in Nederland willen openen en waarschijnlijk in één van de volgende steden Groningen, Den Haag, Utrecht en Eindhoven, maar als we de geruchten op internet mogen geloven dan zou Den Haag de stad zijn waar een tweede Apple Store geopend wordt. De locatie waar de Apple Store zou komen is in het Selexyz filiaal in De Passage. Apple zou al een bod hebben gedaan op het pand. Op de website van Apple wordt al gezocht naar personeel, wanneer een eventuele Store zou gaan openen daar is nog niets over bekend.

Wordt vervolgd…..

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

iPhone 6 bestellen nu al mogelijk

iPhone 6 bestellen nu mogelijk Aanstaande vrijdag zal de iPhone 6 en de iPhone 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *