donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iPhone 5 verkopen in China goed van start
iPhone 5

iPhone 5 verkopen in China goed van start

In China waar de iPhone 5 vanaf nu ook te koop is, is de verkoop goed van start gegaan, ondanks dat de grootste telecomprovider van China niet meedoet. Volgens de media zijn er binnen 24 uur zo’n 100.000 iPhone 5 toestellen voorbesteld. Deze zijn voornamelijk bestemd voor Apples plaatselijke telecompartners China Unicom en China Telecom.

Ondanks dat Apple al jaren met de grootste resterende telecomfirma China Mobile in onderhandeling is, heeft Apple nog geen contract over de verkoop van de iPhone kunnen ondertekenen. Een aangepaste ‘TD-SCDMA’ versie van de iPhone die met het netwerk van deze firma zou samenwerken zal daar later dit jaar mogelijk verandering in gaan brengen. Het is voor Apple belangrijk om zich ook volledig met de iPhone 5 op deze markt te kunnen begeven.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *