Home / iPad / IGZO-schermen in iPhones, iPad’s en iPad mini’s
IGZO-schermen

IGZO-schermen in iPhones, iPad’s en iPad mini’s

Apple wil in de nieuwe generaties iPhones, iPad’s en iPad mini’s IGZO-schermen inbouwen. Apple zou op dit moment in gesprek zijn met Sharp die de productie van IGZO-schermen voor Apple zou gaan verzorgen. Dit meldt de doorgaans goed ingelichte website Digitimes. Daarnaast zou Innolux Corporation, dat eerder Chimei Innolux heette, een licentie ontvangen voor het gebruik van Sharp’s IGZO-technologie bij de productie van schermen. Het zou dus goed kunnen dat ook Innolux in de toekomst een leverancier van IGZO-schermen wordt voor Apple.

Er gingen al eerder geruchten dat Sharp de IGZO-technologie zou gaan verwerken in de producten van Apple. De iPad Mini zou worden uitgerust met een 7,85 inch IGZO-scherm van Sharp, dit werd in juni beweerd dit gerucht bleek dus niet uit te komen.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *