zaterdag , 23 september 2023
Home / iPad / iPad populair bij het online shoppen

iPad populair bij het online shoppen

We gaan met z’n allen steeds vaker online shoppen met een smartphone of tablet, dit werd afgelopen vrijdag weer eens bevestigd tijdens Black Friday. Tijdens de kerstinkopen van afgelopen vrijdag shopte maar liefst 24% van de consumenten door de webwinkels met een smartphone of tablet. De iPhone en iPad worden steeds populairder ten opzichte van de normale computers zoals de Mac of de laptop. Men koopt steeds meer online van goedkope kinderfietsen tot voedsel en ook het afsluiten van een uitvaartverzekering wordt steeds vaker op de iPad gedaan.

Vorig jaar shopte nog 14,3% van de online-consument via een mobiel apparaat. Maar ondanks dat er dit jaar veel door de webshops gesurft werd is de consument nog voorzichtig met het mobiel betalen van de producten, want van alle online aankopen werd 16 procent betaald op een mobiel apparaat, 33% duikt dus toch nog achter de computer om af te rekenen. Vorig jaar deed 31% van de smartphone- en tabletgebruikers de betalingen via de computer.

Op de iPad werd het meest geshopt, 10% van de online shoppers deed dit via een iPad, dat is dus 42 procent van al het mobiele verkeer. De iPhone werd ook vaak gebruikt 8,7% pakte de iPhone om online te winkelen. Via de Android apparaten kwam 5,5 procent van al het verkeer.

Met de kerstdagen voor de deur zullen er dus nog velen cadeau’s aangeschaft worden via de iPad of de iPhone. Maar ook het aantal iPad’s en iPhone’s onder de kerstboom zal flink toenemen ten opzichte van vorig jaar, Apple heeft niet voor niets de iPad Mini, de iPad Retina en de iPhone 5 voor het einde van het jaar uitgebracht.

Ga jij nog een Apple product kopen voor de kerst ? Laat je reactie hieronder achter.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *