zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple TV / Apple komt met iOS 5.1.1 voor Apple TV
Apple TV

Apple komt met iOS 5.1.1 voor Apple TV

Apple heeft gisteravond een update uitgebracht voor de Apple TV het gaat om versie iOS 5.1.1. Deze kleine update van iOS is uitgebracht voor de tweede en derde generatie Apple TV. Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk wat deze update precies doet. Waarschijnlijk heeft het te maken met het uitkomen van iTunes 11 en de vernieuwde Remote App van Apple, hier kwam gisteravond ook een update voor uit. De Remote App heeft een geheel vernieuwde interface speciaal voor de iPad.

Twee maanden geleden kwam Apple al met iOS 5.1 voor de Apple TV met verschillende nieuwe functies, waaronder AirPlay-ondersteuning (van Apple TV naar andere apparaten streamen) en gedeelde fotostreams. Bezitters van de Apple TV kunnen de update binnenhalen via het menu van de Apple TV door te gaan naar Software-update.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *