zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone-leverancier maakt quad hd-scherm
white screen of death

iPhone-leverancier maakt quad hd-scherm

Japan Display is één van de display-leveranciers voor de iPhone, deze leverancier is bezig een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels te produceren. De afmetingen van dit quad HD-display zouden voor de iPhone 6 kunnen zijn.

Binnenkort wordt er begonnen met de massaproductie van dit grote display, dit zou er op kunnen wijzen dat Japan Display de schermen voor de iPhone 6 gaat maken aangezien er volgende maand met de productie van de iPhone 6 begonnen wordt. In september zou de nieuwe iPhone in de winkels moeten liggen.

Fabrikant Foxconn zou dit jaar nog 90 miljoen exemplaren van de iPhone 6 gaan leveren aan Apple.

Ook LG zou werken aan een scherm voor Apple, volgens analisten werken zij aan een 4,7-inch scherm. Japan Display zou dan alleen het grotere iPhone 6 display gaan produceren. Apple zou met de iPhone 6 twee uitvoeringen gaan uitbrengen één met een display van 4,7 inch en één van 5,5 inch. Beide schermen zijn dus groter dan die van de iPhone 5s en iPhone 5c.

Apple zou de iPhone 6 extreem dun gaan maken namelijk 5,58 millimeter, verder zou er een sensor in de iPhone 6 gemaakt worden waarmee de temperatuur, de druk en de luchtdruk gemeten kunnen worden.

De iPhone 6 release datum is september 2014.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *