Home / Apple nieuws / iOS 8 komt met verbeterde kaarten-App
iOS-8

iOS 8 komt met verbeterde kaarten-App

iOS 7.1 is nog maar net beschikbaar of Apple is al weer bezig met de volgende versie namelijk iOS 8. Apple heeft laten weten dat er in deze versie van iOS een flinke verbetering komt in de kaarten-App. De App moet flink geoptimaliseerd gaan worden en helemaal aan de hoge wensen van de Apple gebruikers gaan voldoen.

Apple heeft al flinke verbeteringen aangebracht in de kaarten-App maar nog steeds is deze App niet perfect, hij moet het dan ook afleggen tegen Google Maps. In iOS 8 zullen er openbaar vervoer-routes en betere kaartgegevens beschikbaar zijn. Verdwalen met de Apple kaarten-App zou dan ook tot het verleden gaan behoren, liever hadden we gezien dat deze verbeteringen al waren doorgevoerd in iOS 7.1 maar dit was helaas nog niet het geval.

Wanneer Apple de release van iOS 8 heeft gepland is op het moment nog niet bekend, mogelijk dat dit aan het einde van 2014 gaat gebeuren. Wij zullen je in ieder geval op de hoogte houden van de release datum van iOS 8.

Check Also

Simkaarten

Apple toestel met prepaid simkaart voordelig?

Als we een nieuwe smartphone aanschaffen, kopen we vaak een bundel met daarbij een abonnement. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *