Home / Apple nieuws / iOS 7.1 snel beschikbaar
iOS 7.1

iOS 7.1 snel beschikbaar

De iOS 7.1 release zal zo goed als zeker voor 11 maart plaats vinden. Dit is op te maken uit het feit dat van 11-15 maart het iTunes Festival wordt georganiseerd en dit alleen werkt onder iOS 7.1. Deze vijf avonden worden er concerten georganiseerd van bekende bands en artiesten zoals Coldplay, Imagine Dragons, Keith Urban en Pitbull. Deze concerten zijn live te bekijken op de pc, Mac en dan mogelijk ook op de iPhone, iPod en iPad.

Met iOS 7.1 zullen de craches en vastlopers tot het verleden gaan behoren en deze update van iOS zal een flinke snelheidsverbetering ten opzichte van de huidige versie zijn. Ook zal het mogelijk worden om te schakelen naar een donker toetsenbord in iOS 7.1.

Check Also

Simkaarten

Apple toestel met prepaid simkaart voordelig?

Als we een nieuwe smartphone aanschaffen, kopen we vaak een bundel met daarbij een abonnement. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *