donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple komt met 8GB versie van de iPhone 5c
iPhone 5c 8GB

Apple komt met 8GB versie van de iPhone 5c

Apple heeft een nieuwe variant van de iPhone 5c uitgebracht, het gaat om de 8GB versie. Voorheen had het goedkoopste iPhone 5c toestel 16GB aan opslagruimte dit is nu dus gehalveerd waardoor de iPhone 5c 8GB aan opslagruimte heeft. De minimumprijs voor een iPhone 5c is gezakt met 50 euro in andere Europese Apple Stores. De nieuwe iPhone 5c wordt daarnaast aangeboden bij een aantal Europese providers.

Op het moment is de 8GB versie nog niet te koop in Nederland, maar we gaan er van uit dat dit later wel mogelijk zal zijn.

In de Duitse Apple Store is de 8GB versie €50 euro goedkoper dan het 16GB model. Het verschil is dus minimaal, normaal gesproken zit er een verschil van €100,- tussen de verschillende modellen. De prijzen in Duitsland zijn ongeveer gelijk met die in Nederland dus zodra de 8GB uitvoering hier te koop zal zijn denken we dat het verschil ook €50 is.

Apple heeft eerder met de iPhone 4s een 8GB versie uitgebracht, normaal doet Apple dit zodra er een nieuw model aan zit te komen maar nu heeft het waarschijnlijk te maken met de tegenvallende verkopen van de iPhone 5c.

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *