zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 5S voorraad beperkt, iPhone 5C in overvloed
iPhone 5S

iPhone 5S voorraad beperkt, iPhone 5C in overvloed

Nog enkele dagen en de iPhone 5S en de iPhone 5C zullen verkocht gaan worden, maar anders dan gehoopt is de voorraad van de iPhone 5S niet zo heel groot terwijl er van de goedkopere iPhone 5C genoeg voorraad schijnt te zijn. 70 tot 80 procent van de voorraad in de Apple Stores bestaat uit iPhone 5C toestellen. Vooral de toestellen met veel opslagcapaciteit zullen beperkt leverbaar zijn, de donkergrijze iPhone 5S is de grote favoriet volgens Apple hiervan is de voorraad dus ook het grootst.

De minste voorraad zal er zijn voor de zilveren of gouden iPhone 5s. De versies met 16GB en 32GB zullen beter verkrijgbaar zijn, dan de zilveren of gouden iPhone 5s met 64GB opslag. Als binnenkort de Apple Store-app geupdate is kun je straks zien waar de iPhone welke jij wilt kopen op voorraad is in het filiaal van jouw keuze.

Amerikaanse telecom providers klagen al over de voorraden van de iPhone 5S, omdat deze aanmerkelijk lager zijn dan eerder werd verwacht. De verwachting is dat door de tekorten ook de voorraad in de Apple-Store Oberhausen minimaal zal zijn, dus mocht jij op 20 september af willen reizen naar Duitsland waar de iPhones eerder verkocht gaan worden dan in Nederland dan is het raadzaam om eerst goed in de gaten te houden of jouw favoriete iPhone wel beschikbaar zal zijn.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *