donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iOS 7 concept
iOS 7

iOS 7 concept

Het zou zo maar kunnen dat het design van het iOS met de komt van iOS 7 helemaal op de schop gaat nu Jonathan Ive verantwoordelijk is voor de iOS-afdeling. Het is natuurlijk niet zeker of het design totaal gewijzigd wordt maar de Belgische interfacedesigner Kerroudj Mohamed heeft wel alvast wat concept-videos gemaakt.

Het design van iOS zoals we die nu kennen dateert nog uit 2007, dus een beetje vernieuwing zou geen kwaad kunnen. In de eerste video staat het ontgrendelscherm centraal. Apple zal de ideeën waarschijnlijk niet overnemen, maar het is leuk om te weten hoe iOS 7 eruit zou kunnen zien, we wachten dus af.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *