donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Budget-iPhone zal rond de 329 dollar gaan kosten
camera iPhone 5

Budget-iPhone zal rond de 329 dollar gaan kosten

Als de geruchten omtrent de budget-iPhone kloppen en Apple gaat deze goedkope iPhone lanceren dan zou Apple deze voor 329 dollar kunnen maken, met deze prijs kan de budget-iPhone ook concurreren met andere goedkope smartphones. De budget-iPhone zou dan dezelfde vorm krijgen als de iPhone 5 en over 8GB intern-geheugen beschikken, dit melden de analisten van Credit Suisse.

Als Apple de budget-iPhone lanceert zou het kunnen mee profiteren van een behoorlijke doelgroep, aangezien 40 procent van de smartphone-kopers op zoek is naar een smartphone tussen de 300 en 400 dollar. De goedkopere iPhone zal ongetwijfeld ook marktaandeel van de normale iPhone innemen.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *