Home / iPhone / Budget-iPhone mogelijk al in juni te koop
iPhone 5

Budget-iPhone mogelijk al in juni te koop

budget-iPhoneDe veel besproken budget-iPhone zal mogelijk niet eind 2013 maar al in juni te koop zijn, dit beweert analist Brian White van Topeka Capital. In juni zal ook de iPhone 5S uit gaan komen, de budget-iPhone zal de naam iPhone Air of iPhone Mini krijgen. Met een prijs van $250 tot $300 mogen we zeker van een budget-iPhone spreken, de behuizing van de goedkope iPhone kan dan ook niet anders dan van plastic zijn en het scherm zal ook niet al te groot worden.

Er zitten natuurlijk genoeg voordelen aan het uitbrengen van een goedkope iPhone, denk hierbij aan de Chinese telecom markt die zit te wachten op een goedkopere iPhone, omdat men de prijzen van de iPhones gewoonweg te duur vind. Maar er kleven ook nadelen aan de goedkope iPhone zo zijn er analisten die beweren dat met het uitbrengen van een goedkope-iPhone Apple zijn reputatie te grabbel gooit, Apple staat namelijk bekend om het fabriceren van kwaliteit producten en dit zou je met een kwalitatief mindere iPhone om zeep kunnen helpen. Apple zou voor de prijs waarvoor de budget-iPhone gemaakt wordt niet de kwaliteit kunnen leveren welke we van Apple gewend zijn.

Verder wordt er per budget-iPhone ongeveer 70 dollar brutowinst gemaakt dat is een stuk minder dan de 295 dollar die er op de iPhone 5 wordt verdiend. Overigens ontkende Phil Schiller in een interview dat Apple met een budget-iPhone bezig zou zijn.


iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *