zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple TV / Apple TV gaat Bluetooth-toetsenborden ondersteunen

Apple TV gaat Bluetooth-toetsenborden ondersteunen

De Apple TV gaat Bluetooth ondersteunen. Dit is op te maken uit de laatste betasoftware voor de Apple TV, hierin is een nieuw Bluetooth-menu toegevoegd. Je kunt daaruit nu ook draadloze bluetooth toetsenborden koppelen aan je Apple TV. Het wordt zo een stuk makkelijker om wachtwoorden en zoektermen in te voeren, nu doe je dat met de pijltjes-toetsen op de afstandsbediening van de Apple TV. Met de Enter-toets kun je het afspelen starten en stoppen. Via de Esc-toets ga je een niveau omhoog of terug naar het menu.

Het zoeken van tv-series of films gaat via een normaal toetsenbordje een stuk sneller. Zoals het er nu naar uitziet is Apple alleen van plan om Bluetooth-toetsenborden te ondersteunen, want het is niet mogelijk om Bluetooth-speakers, muizen en Macs met de Apple TV te verbinden. Mogelijk gaan wel andere bedrijven afstandsbedieningen voor de Apple TV maken. Een andere optie is dat Apple zelf de afstandsbediening gaat verbeteren, bijvoorbeeld door een Siri-microfoon met ruisonderdrukking toe te gaan voegen. Die kan via het A2DP-profiel die de data doorsturen naar de Apple TV.

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

nieuwe-Apple-TV

Nieuwe Apple TV met router en meer mogelijkheden

Apple gaat binnenkort een nieuwe Apple TV uitbrengen met een geïntegreerde router, de nieuwe Apple …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *