zaterdag , 23 september 2023
Home / iPhone / iPhone populair onder Facebook medewerkers

iPhone populair onder Facebook medewerkers

Dat de iPhone ontzettend populair is dat is waarschijnlijk wel bekend, maar de iPhone is onder het Facebook personeel nu té populair. Als je bij Facebook komt werken krijg je een smartphone van de zaak, voorheen was dit standaard een iPhone maar tegenwoordig mag er gekozen worden tussen een smartphone die draait op iOS of Android. Maar wat blijkt er wordt massaal gekozen voor de iPhone welke draait op iOS.

Facebook is nu een campagne begonnen om het eigen personeel over te halen om voor Android te kiezen, de reden is niet dat Facebook iets tegen Apple heeft maar dat er simpelweg te weinig “testpersonen” zijn onder het personeel.

Medewerkers testen voor dat Facebook-apps online komen eerst de alle functies van deze Apps. Hiervoor wordt standaard een speciale ‘rage shake’-functie ingebouwd. Bij het ontdekken van een bug moet de betatester flink schudden met de smartphone om een bugreport te maken.

De interne Facebook campagne die nu gestart is moet ervoor zorgen dat beta’s van Facebook’s Android-apps sneller ontdekt worden. Het personeel wil nu liever een tweede Android toestel erbij om zo de Apps te kunnen testen, ze voelen er niet veel voor om hun zo geliefde iPhone in te leveren.

iPhone leveranciersiPhone aanbiedingenInfo & Bestel
iPhone T-Mobile
iPhone 5 nu met 6 maanden flinke korting
iPhone kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s uit voorraad leverbaar
iPhone kopen
iPhone T-Mobile
iPhone 4 nu voor € 24,95 per maand
iPhone kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *