donderdag , 1 juni 2023
Home / Accessoires / Nooit meer een lege batterij met deze super powerbank

Nooit meer een lege batterij met deze super powerbank

Gadgets als smartphones, tablets, laptops en navigatiesystemen zijn niet meer weg te denken in de moderne samenleving. Deze apparatuur kan het leven een stuk makkelijker maken, maar een nadeel is dat de batterijen vaak snel leeg raken en dat je niet overal de mogelijkheid hebt om je apparatuur in een stopcontact op te laden. Een powerbank kan voor dit probleem de oplossing bieden.

De voordelen van een powerbank
TL-PB10400-powerbank3Met een powerbank kun je alle apparaten met een USB-poort altijd en overal opladen zonder gebruik te maken van een stopcontact. Een powerbank is geschikt om laptops, mobiele telefoons, smartphones, tablets, camera’s, navigatiesystemen, MP3-spelers en e-readers op te laden. Omdat het een compact en licht apparaatje is, kun je hem gemakkelijk meenemen naar je werk, op vakantie of op zakenreis. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je aan het einde van je werkdag met een lege telefoon zit, of dat je in de auto zonder navigatiesysteem zit. De accu van de powerbank is oplaadbaar. Je kunt hem dus opladen door hem aan te sluiten op een stopcontact of een USB-poort in een pc.

Specifieke details van de TL-PB10400 Powerbank 10400 mAh 2 USB-poort
De TL-PB10400 Powerbank heeft een capaciteit van 10.400 mAh. Dat is genoeg om de meeste smartphones tot wel vijf keer op te laden. Deze witte Li-ion powerbank beschikt over 2 USB-uitgangen, zodat je twee apparaten tegelijk kunt opladen. Ook heeft de powerbank een geïntegreerde LED-zaklamp en een LED-statusweergave, waardoor je kunt zien of de accu volledig is geladen. Daarnaast is het apparaat beveiligd tegen overladen, kortsluiting en te hoge temperatuur. Bij de powerbank wordt ook een beschermtasje, een micro-USB kabel en een handleiding geleverd. De TL-PB10400 powerbank heeft een voedingsspaning van 5V via een USB-kabel en weegt 241 gram.

Wat vinden gebruikers van de TL-PB10400 powerbank?
De TL-PB10400 Powerbank krijgt op het internet goede reviews. Vooral het gebruiksgemak wordt over het algemeen goed beoordeeld. Gebruikers noemen als voordeel dat je met deze powerbank twee apparaten tegelijk kunt opladen, dat de prijs laag is voor de capaciteit van het apparaat en dat het een klein en compact apparaatje is dat je makkelijk mee kunt nemen. Ook de ingebouwde LED-lamp wordt als voordeel gezien ten opzichte van andere powerbanks. Als nadeel wordt genoemd dat het redelijk lang duurt voordat de powerbank weer vol is en dat het apparaat vergeleken met andere powerbanks redelijk zwaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *