donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 5s de eerste maanden
iPhone 5S

iPhone 5s de eerste maanden

iPhone 5s de eerste maanden

De iPhone 5s is nu alweer een aantal maanden verkrijgbaar. Hoe is het nieuwe vlaggenschip ontvangen door het grote publiek en wat heeft de iPhone 5c voor een invloed gehad op de verkoop. Dat zijn allemaal vragen die nu na de eerste twee verkoopmaanden beantwoord kunnen worden. Lees hier waarom je de iPhone 5s boven andere toestellen moet kiezen en welke kleur het meest gekocht word door consumenten.

Ontvangst bij het grote publiek

25 oktober jongstleden is de iPhone 5s in de verkoop gegaan en vanaf de eerste dag is het nieuwe toestel van Apple de best verkochte smartphone. Gelijk bij de start van de verkoop stonden er bij alle Apple stores over de hele wereld lange rijen mensen die als eerste de iPhone 5s wilden bemachtigen. Al snel werd duidelijk dat de iPhone 5s velen malen beter verkocht dan iPhone 5c die gelijktijdig in de verkoop is gegaan. De productie van de iPhone 5c werd beperkt tot het minimum, terwijl de productie van de iPhone 5s juist verhoogt werd. Het nieuwe top toestel is uitermate goed ontvangen door het publiek en dat komt mede door de beschikbare kleuren van de nieuwe iPhone en de gebruikte nieuwe technologieën. De iPhone 5s is door Apple beschikbaar gesteld in drie verschillende uitvoeringen, te weten Space Grey, Silver en Gold. De laatst genoemde kleur blijkt tot op heden een exclusief model omdat deze niet ten alle tijden leverbaar waren. De levertijd voor de iPhone 5s Gold liep zelfs op tot drie weken, vandaag de dag is de levertijd van alle uitvoeringen terug gebracht tot één dag. Maar welke uitvoering wordt het best verkocht?

iPhone 5s Space Grey het populairst

Nu Apple voor de eerste keer drie verschillende kleuren van de iPhone uit heeft gebracht is het mogelijk om te kijken welke kleur het populairst is bij de verkoop van de iPhone 5s. Het onderzoeksbureau Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) heeft onderzoek gedaan naar de best verkopen kleur van het nieuwe toestel. In de onderzoeksresultaten komt naar voren dat de vertrouwde Space Grey kleur het beste verkoopt bij zowel mannen als vrouwen. Op de tweede plaats staat de iPhone 5s Silver en de gouden iPhone 5s blijkt het minst populair. Tijdens het onderzoek was de iPhone 5s Gold slecht of niet leverbaar en dit kan invloed hebben gehad op het onderzoek. Welke kleur iPhone 5s kies jij? Er zijn meerdere onafhankelijke iPhone 5s vergelijkingswebsites te vinden via Google waar je snel de beste iPhone 5s aanbiedingen kunt vinden!

Hierom moet je een iPhone 5s kopen

De iPhone 5s denkt vooruit en met het nieuwe top toestel ben je klaar voor de toekomst. Met de meest vooruitstrevende technologieën en in combinatie met iOS 7 is de iPhone 5s verreweg de beste smartphone van dit moment. De identiteitssensor voor vingerafdrukken, Touch ID is het meest vernieuwende aan de iPhone. Daarnaast heeft Apple als eerste producent een A7 chip met 64 bits architectuur weten te plaatsen in het vlaggenschip, waardoor de iPhone 5s maar liefst twee keer sneller is dan de iPhone 5. Met de vernieuwde iSight camera maak je levensechte foto’s en dankzij de True Tone flitser is er altijd meer dan voldoende licht voor het maken van de perfecte foto. Al deze toegepaste veranderingen heeft Apple kunnen doen zonder dat de hoogte, de breedte, de diepte en het gewicht is aangepast. iPhone 5s weegt slechts 112 gram en is mede hierdoor een handzame smartphone.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *