Home / Apple nieuws / iPhone 5c en iPhone 5s minder populair dan iPhone 5
iPhone 5S

iPhone 5c en iPhone 5s minder populair dan iPhone 5

Ondanks dat door de iPhone 5c en de iPhone 5s het aandeel van Apple is gegroeid zijn deze toestellen lang niet zo populair als de iPhone 5 welke vorig jaar op de markt werd gezet, dit heeft onderzoeksbureau Kantar bekend gemaakt.
In de maanden augustus, september en oktober nam het marktaandeel van Apple behoorlijk toe, maar de toename was niet zo groot als een jaar geleden. Allen in Japan en de Verenigde Staten is het aandeel wel groter geworden, inmiddels heeft Apple daar nu een aandeel van 76,1 procent en 52,8 procent in de smartphone-markt.

In Europa heeft Apple een veel kleiner aandeel in de smartphone-markt het aandeel is hier 15,8 procent. Android is met 70,9 procent marktleider en Windows Phone is gegroeid en heeft nu 10,2 procent in handen. Het marktaandeel van Windows Phone stijgt elke maand met ongeveer 0,5 tot 1 procentpunt. De reden dat het marktaandeel minder is gestegen dan met het uitkomen van de iPhone 5 is dat een nieuw model zoals de iPhone 4 en de iPhone 5 beter scoren dan de s-modellen.

iPhone 5c

De kleurrijke iPhone 5c loopt qua verkopen een heel stuk minder goed dan dat Apple vooraf had verwacht, de productie is dan ook al op een veel lager pitje gezet. De productie capaciteit welke hiermee vrij komt wordt ingezet om de iPhone 5s te produceren zo worden ook de wachtlijsten van de iPhone 5s een heel stuk kleiner.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *