donderdag , 1 juni 2023
Home / Apple nieuws / Apple brengt iPhone 5s reclame uit
iPhone 5S

Apple brengt iPhone 5s reclame uit

iPhone 5sApple heeft zo net voor de kerstdagen een reclamespot uitgebracht om de iPhone 5s meer onder de aandacht te brengen. In de clip laat Apple zien hoe de kerst gebeurtenissen vast te leggen en deze te delen via AirPlay. Op de achtergrond is de muziek ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ te horen.

Apple brengt elk jaar rond de feestdagen een reclamespot uit, vorig jaar was de iPad en het gebruik van FaceTime het onderwerp in de reclamespot van Apple. En het jaar daarvoor was het de beurt aan de iPhone 4s.

De iPhone 5s is een groot succes te noemen, Apple heeft inmiddels de levertijden van de iPhone 5s terug weten te brengen naar 2-3 werkdagen.
Nu dat de iPhone 5s al bijna 2 maanden te koop is in Nederland heeft T-Mobile gisteren de prijzen van de iPhone 5s i.c.m. een abonnement drastisch verlaagd, er zijn al abonnementen waarbij je de iPhone 5s gratis ontvangt.

Met de verkoop van de iPhone 5c loopt het een stuk minder goed, Apple heeft de productie van deze kleurrijke smartphone ook op een lager pitje gezet om zo de capaciteit die daarmee is vrij gekomen te gebruiken voor de iPhone 5s productie. Met als resultaat nu dus de veel kortere levertijden.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *