zaterdag , 23 september 2023
Home / Apple nieuws / iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober verkrijgbaar in Nederland en België
iPhone 5S

iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober verkrijgbaar in Nederland en België

Het heeft even geduurd maar de iPhone 5S en iPhone 5C zijn vanaf 25 oktober verkrijgbaar in Nederland en België, dit heeft Apple vandaag naar buiten gebracht via een persbericht. De iPhone 5C en de 5S waren eerder al te koop in de VS, Duitsland, Frankrijk en enkele andere landen. Dit waren de landen die zaten in de eerste verkoopgolf, Nederland en België waren ingedeeld in de zogeheten tweede verkoopgolf.

Apple heeft lang gewacht met het nieuws naar buiten te brengen om de verkoop in Nederland op 25 oktober te gaan starten, veel Nederlanders hebben de iPhone 5S of 5C dan ook al in buurland Duitsland aangeschaft. De verwachting is dat de pre-order vlak voordat de officiële verkoop begint zal starten.

De iPhone 5S en iPhone 5C konden wel al besteld worden bij Belsimpel.

Andere landen waar vanaf 25 oktober de iPhone 5S en de 5C verkrijgbaar zijn:
Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Franse Antillen, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Taiwan, Thailand, Zuid-Korea, Zweden en Zwitserland.

Op 1 november begint ook de verkoop in Albanië, Armenië, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, Indië, Macedonië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Saudi Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

De iPhone 5s zal leverbaar zijn in de kleuren goud, zilver en spacegrijs voor de prijs van € 699 voor het 16-GB model, € 799 voor het 32-GB model en € 899 voor het 64-GB model. iPhone 5c is verkrijgbaar in groen, blauw, geel, roze en wit voor een adviesprijs van € 599 voor het 16-GB model en € 699 voor het 32-GB model.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *