Home / Apple nieuws / iPhone verkoopaantallen toch gelijk verdeeld
iPhone

iPhone verkoopaantallen toch gelijk verdeeld

De iPhone 5S is nog maar zeer beperkt op voorraad in de landen waar de verkoop inmiddels is gestart waardoor vele mensen zonder iPhone 5S huiswaarts keerden het afgelopen weekend bij de verkoopstart. Uit een onderzoek van Loyalitics kwam naar buiten dat er van de 9 miljoen verkochte iPhones maar 2 miljoen een iPhone 5C waren. Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde Ming-Chi Kuo van KGI Securities zijn deze cijfers niet correct.

Volgens Kuo zijn van de 9 miljoen iPhones meer dan de helft een iPhone 5C (4,5 tot 5,5 miljoen) en van de populaire iPhone 5S werden er tussen de 3,5 en 4,5 miljoen stuks verkocht. De verhouding is dus 50-50.

Apple had nog veel meer iPhones kunnen verkopen in het eerste weekend maar de voorraad van de iPhone 5S was daarvoor te beperkt. Kuo heeft zijn bevindingen in een vertrouwelijke briefing aan klanten laten weten. Zijn bevindingen zijn gebaseerd op productieaantallen en niet op het aantal geactiveerde iPhones. Kuo laat ook weten dat de voorraad van de iPhone 5S zal gaan verbeteren en dat Apple in het vierde kwartaal van 2013, 50 tot 55 miljoen iPhone 5S-toestellen zou kunnen verkopen.
iphone-5s-5c

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

iOS apps

iOS apps

Iedereen kent het wel, je verveelt je en je zit een beetje te bladeren naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *