donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / iOS 7: Tips om je iPhone-batterij te sparen
iPhone-batterij

iOS 7: Tips om je iPhone-batterij te sparen

Inmiddels heeft 30% procent van de iDevice-bezitters iOS 7 gedownload en over het algemeen zijn er alleen maar positieve reacties te vinden op het internet, één minpunt is ook bij deze update weer de batterij die sneller leeg loopt. Wij hebben hier enkele tips om jouw iPhone-batterij te sparen zodat je het langer kunt volhouden op een volgeladen iPhone-batterij.

Locatievoorzieningen uitzetten in iOS 7

Als je iOS 7 gaat installeren is één van de eerste vragen die Apple je stelt of je de Locatievoorzieningen aan wilt zetten, als je hier ja op antwoord dan zullen apps die daar interesse in hebben continue bij gaan houden waar jij je bevind met je iPhone, je zult begrijpen dat dit veel energie vraagt van jouw iPhone-batterij. Ons advies is dan ook, uitzetten en dat gaat als volgt ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen. Je zult zien dat dit heel veel energie van je iPhone-batterij zal besparen.

AirDrop uitschakelen

Als je iOS 7 installeert dan heeft je iPhone ook AirDrop ter beschikking (helaas niet beschikbaar op de iPhone 4 of iPhone 4S). Maar deze makkelijke functie vreet energie. Dus ons advies is schakel het uit en zet het weer aan als je het gebruiken gaat.

AirDrop

Om AirDrop uit te zetten ga je naar het Controlecentrum dit doe je door met je vinger op het home screen omhoog te swipen. Tik nu twee keer tegen het display om AirDrop in- of uit te schakelen. Schakel meteen ook Bluetooth uit wanneer je deze niet gebruikt zo bespaar je nog meer energie.

iOS 7 achtergrond updates uitzetten

Met iOS 7 kunnen sommige apps zich verversen terwijl je ze niet gebruikt, dat is op zich handig, maar ook dit verbruikt weer onnodige energie. Je kunt dus het beste de ‘Ververs apps op achtergrond’-functie helemaal uitzetten, maar je kunt dit ook voor een aantal apps doen. Je doet dit door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Ververs apps op achtergrond.

3D achtergrondeffecten uitschakelen

Ook de mooie 3D achtergrondeffecten en de dynamische wallpapers verbruiken weer meer energie dan dat je zou willen. Je kunt hiermee weer energie besparen door dit uit te zetten door ‘Verminder beweging’ aan te zetten in het Toegankelijkheid-menu.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *