donderdag , 1 juni 2023
Home / iPhone / Phil Schiller haalt uit naar Android
Phil Schiller

Phil Schiller haalt uit naar Android

Phil Schiller, het hoofd van Apple’s marketingafdeling heeft flink uitgehaald naar het besturingssysteem van concurrent Google, hij deed dit in een interview met Wall Street Journal. De kritiek van Schiller komt een dag voordat Samsung de nieuwe Galaxy S4 zal lanceren welke ook op Android draait.

Android wordt vaak gebruikt als gratis vervanging voor feature phones, en het gebruik is veel minder als bij een iPhone,” laat Schiller weten. Ook de integratie van Android software van andere leveranciers laat te wensen over. “Zodra je een nieuw Android-apparaat uit de doos haalt, moet je eerst een aantal accounts bij verschillende verkopers aanmaken om dezelfde ervaring als in iOS te krijgen,” vertelt hij. De gebruikservaring van Android is niet te vergelijken met die van iOS, aldus de marketingman van Apple.
Veel toestellen draaien op verouderde versies van Android en worden ook niet meer geupdate, waardoor het gebruik onveilig is. Qua hardware halen de Android toestellen het ook bij lange na niet bij de iPhone 5, om de accucapaciteit te vergroten worden de Android telefoons steeds groter gemaakt maar zelfs op dit punt wint Apple het van de concurrenten.

Verder liet Schiller nog weten dat het marktaandeel weinig zegt over de populariteit van een smartphone, uit onderzoek blijkt dat de iPhone de meest gebruikte smartphone is en dat 75% van de gebruikers tevreden is over de iPhone, bij de Android gebruikers is dit 50%.

iPhone 5 T-Mobile
iPhone 5 voor €25,- per maand
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Vodafone
iPhone 5s aanbieding voor €101,-
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Studentmobiel
iPhone 5s vanaf €24,- p. maand
iPhone 5 kopen
Algebeld iPhone 5
iPhone 5 uit voorraad leverbaar
iPhone 5 kopen
iPhone 5 Phoneshop
iPhone 5 €63,- i.c.m. abonnement
iPhone 5 kopen
iPhone 5 2call
iPhone 5 vanaf €66 euro
iPhone 5 kopen

Check Also

macbook pro

Geen iPhone 7 Pro maar wel een MacBook Pro in 2016

Volgens een recent bericht op Nikkei zou Apple een paar maanden voor de release van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *