zaterdag , 23 september 2023
Home / Apps / AT5 iPhone-app introduceert Uitzending gemist

AT5 iPhone-app introduceert Uitzending gemist

AT5De iPhone-app van de Amsterdamse regionale televisiezender AT5 heeft een update gekregen. Eerder kon je al live televisie kijken via de AT5-app maar je kunt nu in het zelfde tabblad uitzendingen terug zien. Je hebt de mogelijkheid om twintig programma’s terug te kijken.

De terug te kijken uitzendingen hebben niet altijd de naam van het programma maar in sommige gevallen de naam van het onderwerp waar het desbetreffende programma over gaat. De AT5 iPhone-app kwam uit op 31 januari 2013 en nu dus al deze mooie update.

Download: AT5 – Amstel Televisie Vijf BV

iMac leveranciersiMac 2013 aanbiedingenInfo & Bestel
Centralpoint
Centralpoint iMac 2013
iMac kopen

Check Also

Unibet apps voor iPhone

Unibet apps voor iPhone Mobiel wedden is helemaal van deze tijd en de aanbieders van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *